Det här med flytten.

Borde kanske få en egen kategori snart? Som sagt så gick senaste budgivningen för högt för oss. Vi vill ju ha råd att leva och unna oss också inte bara ja bo.

Nu har det dock kommit ut ännu ett hus till salu i Älvsjö. Också ett renoveringsobjekt men när man inte är gjorda utav pengar så får vi faktiskt nöja oss med det! Detta har utgångspris på 2,6 milj. Det som är toppen är att det finns ett riktigt badrum på övervåningen som är helkaklat, kanske inte de kakel vi önskar men något vi kan stå ut med en tid i af :) Så där skulle vi isåfall bara byta inredningen och fräscha till lite alltså inget som är riktigt kostsamt. Detta i sig gör att vi inte behöver renovera tvättstugan/ badrummet på nedre planet direkt.



Annars så tillkommer lite mer jobbiga saker så som att det behövdes dräneras, inte nu men snart samt att vi skulle behöva lägga om taket. MEN än en gång, det är inte hundra tusentalskronor vi pratar om extra på detta hus. Renovering utav övre planet i övrigt hade vi hur som helst räknat med.



Köket är största renoveringsmomentet då vi kommer att riva väggen. Och flytta lite saker :)


Väggen till vänster om öppna spisen (längst mot fönstret) vill vi isåfall riva så att det blir öppet till köket.

Vi har begärt en tidigare visning på huset och väntar nu bara på ett datum från mäklarn! Vi ska nog lägga bud redan då för att snabba på det hela lite, denna mäklare verkar skönt nog seriös om inget.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: HANNA

tack! Hm ;)

Postat av: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

sv; de är som de är..

2011-05-06 @ 16:45:59
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: cassandra, mamma till josefin och lexus ♥

Längden spelade ingen roll sa dom, hon hade ett barnbarn som var nästan 4 och var lång för sin ålder och han sitter så :) hihi

kramar

2011-05-07 @ 20:40:14
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Jennifer - mamma till Lukas och Leiah

Va kul med hus, jag vill också ha!! Hoppas att ni får det här nu då och att det inte går så högt över utgångspriset :) Kram

2011-05-08 @ 20:54:47
URL: http://ettuddanamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback