Huset med världens största H!

På tisdag ska vi till huset igen. Vårt hus som vi har köpt. Barnens framtida boende jag kan väl fortsätta en evighet? Lyckan över läget, huset, utseendet, priset ja ALLT blev verkligen perfekt. Thomas hade kvar hemnet länken som inte fungerar längre så att jag kunde sparaner bilderna.


Angående tisdag så ska vi dit för att mäta samt besiktiga huset. Jag hoppas att bebisen kommit så att man kan böja sig lite lättare.

Kontroll

Var på SÖS idag för överburenhetskontroll. Nu börjar man tröttna lagom mycket.. men det är som sagt bara att stå ut =) Allt såg bra ut både på CTG:n som mäter bebisens hjärtslag och sammandragningar samt ultraljudet där de kollade vattenmängden.


Torsdag morgon runt 08 snåret kommer de att ringa till oss om bebben inte tittat ut än för att bestämma en tid som vi får komma in och starta igångsättningen. Förhoppningsvis så är tappen, som det så fint heter mognat tillräckligt så att man bara behöver ta hål på hinnorna så att vattnet går och på detta sätt få igång värkarna. Känner inte för att käka massa konstiga saker men vi får väl se =) Håller tummarna på att bebben kommer nu i helgen.


Frågade lite om statistiken också gällande kejsarsnitt i samband med igångsättning. Eftersom att jag är omföderska så är chansen på 3% lite bättre än om man är förstföderska där risken för kejsarsnitt är upp emot 30%.






Äntligen!!!

Ååååå äntligen har vi hittat VÅRT hus :))))) Skriver kontrakt ikväll klockan 18.00




För fler bilder hänvisar jag hit <-- länk! Den 14 oktober får vi tillträde så den helgen kommer att gå åt till lite renoveringsfix! Himla underbart, julen räddad ;) hihi





Tävling

Jag tävlar om en Wigglekart hos WWW.JENNYN.SE
Var med och tävla HÄR du också!

Nej ingen bebbe!

Telefonen är konstans på ljudlös numera kan ju tilläggas om någon undrar varför jag oftast inte svarar utan ringer upp efter en stund ;) Är så himla trött på frågor om bebis just nu så det finns inte. Nej ingen bebis har kommit å JA vi vi väntar och är också ganska bittra. Men bebisen väljer faktiskt själv när h*n är redo hur trötta vi än är på att gå i väntans tider ;)


PUUUUH då var det sagt! Så kan man va lite glad istället ;) Vi var och kikade på ett hus i söndags. Kändes super faktiskt - igen. Men denna gång vågar jag nästan inte hoppas. Jag vill vill vill(!!) men man är som sagt inte gjord utav pengar.. Drömde lite på ikea idag ändå och var å hämtade nya broschyrer om kök.


Idag har vi varit hos BM. Allt såg bra ut som vanligt =) Är så "normalt" som det går att bli precis som med Lukas. Dock är måtten lite annorlunda :) SF mått med denna bebis i v.41 är på 34cm. Med Lukas hade jag ett SF mått på 35cm i v.40. Hjärtslagen skiljer sig också med denna bebis ligger de runt 130-135 med Lukas låg dem runt 140-150. Sedan är ju denna himla envis också och tycker att magen duger prima ;) På torsdag ska vi ringa till SÖS om bebisen valt att inte titta ut för kontroll :)





Ingen bebis

BF enligt RUL idag men ingen bebis. Jag trodde på den 12 då vi hade BF enligt första UL samt sista mensen men tydligen ville inte bebisen titta ut då heller xD så nu får vi vackert vänta. Och känna på de här med att gå över tiden.. de är ganska tråkigt måste jag säga!

Åsikter

Verkar som att väldigt många blir upprörda så fort man öppnar käfften om små barn + örhängen + barn med annan bakgrund.


Men jag står starkt fast vid att jag tycker att det är FEL och hemskt utav föräldrarna att ta hål i öronen på ett barn som fortfarande är i sandlåde-åldern. Ja dem kan tycka att det är fint, kolla mammas öron och också vilja ha men VARFÖR? De är barn de ska leka och gegga ner sig inte vara fina med lite bling i öronen. Finns infektionsrisker som är skyhöga för man utsätter faktiskt sitt barn för öppna sår när man väljer att klicka i örhänget.


Och för att inte tala om risken att de råkar dra av örhängena? Nej fy jag tycker att som förälder måste man sätta ner foten och säga NEJ du är för ung för barn ska fan inte gå runt med sånt i öronen - vare sig tjat, skrik och tårar från deras håll!





Äntligen fredag

Glömde såklart osten!


God morgon förresten =) Här vaknade vi i vanlig ordning när T gick till jobbet vid halv 7 snåret. Jag väldigt trött då jag drömmer så knäppa drömmar vilket gör att jag vaknar så många gånger på nätterna. Den senaste idag var ruggit verklig men som tur var - bara en dröm.


Snart ska vi sätta oss och käka lite frulle här hemma innan det är dags för dagis. Vid lunch åker jag och möter upp mamma för att äta världens godaste Tikka Masala. MUMMA!!









Lugnet före stormen

Undra om man har något undermedvetet som gör att man inte riktigt kan slappna av då man vet vad som komma skall? Uppesittar nätter och barnskrik igen ;) helt underbart!


Sitter för tillfället å får i mig lite chai te tillsammans med världens godaste bröd. Försöker påminna mig själv om att inte glömma bort att köpa ost senare.


Igårkväll satt jag och klippte ihop ett kollage som de ville ha på dagis. Blev faktiskt nöjd! Jag är inte någon pyssel gumma i vanliga fall så detta var lite roligt =) Nu ska det bara SYS en docka? Blir nog bra får åka förbi panduro bara! Vår inspira butik här är inte så mycket att hänga i granen ;)




Snart ska jag åtminstonde ta på mig lite kläder, gå på toa.. igen.. för att sen träffa Ninni och grodan ÄNTLIGEN får jag gosa med lilla bebisen!





Mysfaktor!

Jag har så otroligt svårt att hitta koftor antingen är dem för långa, kliar, sitter knäppt ja listan kan nog göras lång men idag hitta jag faktiskt en jag tyckte VÄLDIGT mycket om! Så blev lite spontan shopping som jag inte tänkt på skyller detta på fina Ruby tror jag allt då hon lura in mig i butiken (A)



Vad tycks? dålig bild men jag orka inte kämpa när jag hade mobilkameran ;)







Besök hos MVC

Idag hade vi tid hos barnmorskan igen för en vanlig grav - kontroll!


+14,3kg
Sf mått 33cm
Äntligen fixerad!


Är väl det som jag anser är mer eller mindre intressant =) Tycker att det är underbart att få öka lite mer i vikt denna gång. Med Lulle låg jag på +8kg vid förlossningen och förlorade 12kg under förlossningen så hade ett projekt i att gå upp i vikt efteråt vilket är för MIG ännu svårare när jag ammade.


Nu ska vi inte dit förän den 19 september så min BM sa fint att hon inte hoppas att återse mig då efter som beräknat datum är den 14 september men vi får väl se när bebben tänkt titta ut ifrån magen =)




En sån frihet!

Idag vaknade lilleman vid halv sju så efter en lagom trevlig natt nästintill utan sömn var det bara att gå upp. Thomas ligger fortfarande med feber och kan knappt röra sig å jag ser bara fram emot min alvedon som jag får ta om 50 minuter =)


Var förbi MVC och lämnade ett urinprov tidigare imorse för att sedan bege mig till dagis och lämna lillgrabben som skönt nog är dunderpigg!


Ska faktiskt hoppa in i en dusch så att man kanske piggnar till för att sedan luncha med två fin fina vänner =) Får dock se hur länge jag orkar men mat måste man ju få i sig i af :) Sen orkar jag heller inte laga mat det låter så mycket värre än att sätta sig i bilen?


Nåja piggna till vare ja, kanske ska man unna sig lite cola = socker innan man beger sig? :)



Sjukstuga x 3 ..

Lagom efter att allting var fixat så blir jag sjuk. Har åkt på dagisbacillerna.. började med Lukas förra veckan sedan var jag nere å så Thomas på det. Trodde dock att jag blivit hyfsat frisk men icke. Fick ett totalt bakslag ikväll och känner mig smått döende.

Lukas är i af en guldklimp, visserligen en gnällig sådan men åå vad jag har fått pussar å kramar idag! Mitt lilla hjärta =)
Vi tog även en premiär tur i bilen idag. Gick asbra tills jag skulle hem ååå vad jag var less då! Började hos brorsan då folk kör som nötter och fortsatte sedan med att jag lyckades köra fel TVÅ gånger. Då var man glad. Körde in på en liten gata som jag tyckte var mest otrafikerad jo tjena kommer en buss precis när jag hittat en perfekt korsning att vända i. Då var jag trött på trafiken och ville hem ska jag tala om! Men men man får väl lära utav sina misstag I guess, jag lär ju inte köra fel där igen i af ;) haha

Imorgon var planen att luncha med två sötnosar, Ruby & Jossan. Men efter kvällens trevliga bakslag så får vi se hur det blir eller framförallt hur jag mår imorgonbitti. Dagen börjar åtminstonde med ett besök på MVC där jag ska lämna prov eftersom att det misstänks att jag åkt på urinvägsinfektion också. Jag menar varför inte vi kan väl beta av alla sjukdommar ;) hihi

Så redo man kan bli!

Eller vi är ju faktiskt fortfarande hemlösa ;) MEN jag klarade körkortet! Kan ni förstå min lättnad? Två jäkla år har jag hållt på! Dock med ett halvårs uppehåll en gång och nu senast höll jag upp i 1år men ändå från start till mål tog det två år. Detta är dock aldrig något jag kommer att göra om. Förlorar jag kortet utav någon anledning så kommer jag aldrig ta det igen för herregud vilken press jag har haft. Ångest nervositet å aa det har varit hemskt!

Prov nr 2!

Imorgon är dagen med stort D uppkörning. Fy vad jag håller alla tummar nu .. kan tillägga att min körning idag INTE var bra alls de första 5 minutrarna pga nervositet så imorgon måste jag försöka hålla mig lugn!