Magen v.30

Går faktiskt in i v.30 idag. Har en magbild från båten igår som jag skulle kunna bjussa på =)

Här är magen från början utav veckan då vi låg en stund vid vattnet!

Att inte ta allt så allvarligt

Suttit och lirat runt lite på familjeliv efter en hel del prat med Ninni tidigare idag. Lukas lever, graviditeten var helt normal, förlossningen var helt normal å ja jag kan väl fortsätta en evighet med hur "normalt" allt varit kring honom. Både med Lukas och bebis i magen nu så tar jag allt med en nypa salt!


Är jag sugen på att ligga i havet en hel dag så gör jag det och får jag urinvägsinfektion utav det så FINE det är inte jobbigare än att käka piller ett par dagar så är det borta. Likaså med mat, det mesta i matintag är mindre bra i större mängder, även om man är gravid eller inte.


Men ja opastöriserad och mögel ost avstår jag samt självklara saker såsom alkohol och nikotin, men det kan å andra sidan vara jätte farligt för oss vuxna människor också så att det är farligt för bebis kan jag faktiskt förstå.


Likaså gör jag med barnens uppväxt, skönt att Thomas är likadan annars hade det blivit lite mer diskutioner =P Men vi är uppvuxna och uppfostrade med att man inte dör utav skrapsår, sol och en jäkla massa skoj! Lukas får mer än gärna springa spritt naken i spö regn, han får bada utan hela dressar utav kläder han får känna vinden i håret och skippa kepan om han vill. För man dör inte! Det värsta som kan hända är soleksem och att han bränner sig. Dock har det inte hänt hittils då jag smörjer in honom nogrant, åtminstonde när vi är på båten eller på stranden under de värsta soltimmarna.
Lukas lever, trots skrapsår, solsting och ett par turer ut i regnet bara för att känna!

Ääääntligen! Bilder vi missat

Så jag har längtat efter en dator jag faktiskt kan hantera! Thomas sommarpresent bestod inte mindre utav en macbook pro! Så det är med andra ord den jag knappar på just nu ;) Har fått in bilderna från kameran också, tänkte lägga över de som ligger på externa hårddisken också så man har allt samlat =) Å och andra hållet förstås;)

Lukas nyduschad hos mamma! 8 mars


Lukas och Milo duschar, 26 mars


Snygging i solbrillor 13 april


Matdags! 15 april


Kramkalas med Theo 21 maj


Badplask hos födelsedagskalas för Theo 2år 5 juni


Skeptisk Lukas på midsommar håller hårt i pappa!





Hoppas!

Älskade sommar, älskade väder! MEN eftersom att man bor i Sverige så ska man inte ta ut allt för mycket i förskott ;) Börjar redan idag enligt SMHI med lite moln och blir bara värre imorgon. Men *peppar peppar* på lördag vänder det och ser ut såhär!



02.00 17° Halvklart till mulet
08.00 24° Klart
14.00 26°Klart
20.00 21° Klart


Vill ha - The Acapulco Chair




Är de inte helt underbara? Finns att köpa
HÄR. Men också på en rad olika websidor.

 

 


Underbara morgon

Eller? Var så himla trött då jag vaknade imorse att det inte fanns! Slumra till på soffan någon kvar innan ja skulle traska ner till tvärbanan också. Väl på tvärbanan möter jag en riktig nöt till konduktör som promt vill se mitt kort innan jag sätter mig, come on missa han magen eller? Jag är dock inte den som ger vika utan sa snällt åt honom att han fick flytta på sig så att jag kunde sätta mig ner först!


Puuuuh äntligen påväg kan man känna men nja halkar efter att jag gått av tunnelbanan och skrapar upp, hör och häpna stortån?


Är åtminstonde på jobbet sen tio minuter tillbaka och försöker vakna till lite =) Snart får man faktiskt gå hem igen och där hemma väntar små plock och en himla massa fix med blommorna på balkongen som inte alls gillat dessa veckors väderomslag.

 

 

 


Vart går gränsen?

Var helt färdig när jag kom till jobbet imorse efter min dagliga 40minuters promenad som numera tar 50min .. Hade så ont i fötterna att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Vart går egentligen gränsen? Jag vill verkligen inte behöva sluta gå till jobbet då det är den enda motion jag får nu för tiden men samtidigt känner jag att fötterna och benen börjar ge vika, det är väl ändå inget som är farligt för barnet?

Gick och fikade med min älskade vän Jessipess efter jobbet och bara tog det allmänt lugnt. När Thomas slutade jobbet hämta han upp mig så hämtade vi Lukas på dagis för att sedan åka lite båt. Var helt perfekt att åka ut vid fem snåret då inte solen är lika stark för Lukas, och mig för den delen ;) hihi blev två dopp också!


Just nu kan jag inte sova pga ryggen. Ska ringa till en naprapat imorgon och se om det finns någon tid på torsdag! Just nu känner jag bara för att lägga mig ner och gråta typ. Vill helst att någon ska gå en mil på min rygg men det om något kan inte vara bra för bebis ;) hihi





Godmorgon måndag

Vaknade med ett negativt inslag - oh no Jobb. Men jag har det faktiskt riktigt bra! Har ett arbete jag trivs hyfsat med, alla har vi upp och ner dagar. Har superfina kollegor och en bra chef, tror det gör himla mycket på en arbetsplats! Och denna vecka jobbar jag rena lyxtiderna också. Är som jag tidigare berättat sjukskriven på halvtid och tillsagd om att absolut inte arbeta kvällstid!

Sagt och gjort tar jag mig istället upp 6 på morgonen. Ska väl gå om en 20 minuter =) Nu har jag inte min fina kollega med mig som får mig att gå fort så då måste jag nog gå i af en tio minuter innan så att jag kommer fram i tid ;)






Nattningen #3

Sitter i sovrummet och försöker natta Lukas. Har gått super hela veckan då han inte varit på dagis :))Men nu efter sena kvällar och framförallt sena mornar i helgen är det lite knepigare! Men till nio hoppas jag att han somnat då det är dagis imorgon :) Sista veckan! Helt underbart :)) Nej ska lyssna på lite pippi nu ;)

Dumma dator! Å en trevlig midsommar :)

Är mitt uppe i bankbyte så i torsdags satt jag och slutförde så att alla räkningar blir betalda och andra tråkigheter men nu är det äntligen nästan klart har nämligen fått i uppdrag att fixa hotellet till Göteborg vilket leder till att man ska få in pengar från X antal människor och få över de till rätt konto och sedan göra en betalning från det kontot. PUH helt färdig :P


Har lite foton från midsommar men de ligger på min kamera och den funkar inte med en mac? Eller jag får det inte att fungera! Thomas säger att han ska få en väldigt trevlig sak i sommarpresent från chefen men mer om det när den väl kommer =)


Midsommar har varit helt underbart startade i Stugan hos Mamma med god lunch och lite "dans" kring midsommarstången. Lukas tyckte att det var roligare att spela lotter ;) Han är lite blyg så det var väl lite för många barn.


Åkte sedan iväg ut på Gladö för trevligt sällskap och supergod middag! Blev kvar där och kom inte hem förrän 8 ikväll.





Jag ska sluta klippa honom

Att jag inte är frisör är väl ingen nyhet? Tredje gånger jag klipper honom min Lilla sötnos!


På Fredag skulle Thomas klippa sig så tror Lukas får klippas lite också, jämna till osv sen växer det hyfsat snabbt skönt nog ;)


Idag är det midsommar - MYS! Jag är van att fly fältet till ett litet torp helt utan rinnande vatten etc men de underbara torpet sålde Morfar 05 om jag inte minns helt fel? Hur som så ska det istället firas i stugan nu på dagen. Blir en midsommar lunch med revben, sill, potatis och annat smått å gott samt dans runt midsommarstången förstås =) Därefter blir det hem till Thomas vänner som har barn i Lukas ålder, så som han tjatat efter Theo? Haha äntligen fredag!


Nej nu blir det lite frukost för min del åtminstonde det bär av om någon halvtimma och hela familjen sitter i pyjamas ;)





Bilbana i vanlig ordning

Efter ett par nätter i stugan tillsammans med Lukas mormor så är vi hemma igen! Tror Lukas behövde det slockna på två röda igår plutten =) Efteråt bakade jag klart bullarna som stått på jäsning ;)


Denna morgon började med välling i följd utav tågbana, garaget, lego a.k.a båt som jag fint byggt ihop ;) Även denna är en riktig favorit! Parkera bilar efter varandra. Just nu, tro det eller ej så kollar Lucis på barnprogram?


Om någon timma bär det av till banken! Eftersom att vi ska låna från swedbank, och Thomas har sina bankkonton där så flyttar vi över allt mitt också. Efter det ska vi bara snabbt förbi mitt jobb och lämna in sjukintyget innan jag lyckas förlägga de.




Underbart!

Min nya BM tyckte att jag skulle besöka en läkare, sagt och gjort så traska jag dit imorse klockan tio. Blev sjukskriven på halvtid och ett omgjort schema. Istället för att arbeta 11 - 20 nästa vecka jobbar jag nu 8 - 12, kan det bli bättre? Anledningen till att jag inte ska arbeta kväll är att jag ska vila på eftermiddan.

Sen kommer alla besök hos en naprapat också.. någon som vet en bra sådan? Billigt har jag åtminstonde insett att det inte kommer bli =) Men hellre en rygg som inte har kronisk värk =)) Tack underbara läkare som lyssnade!






Världens bästa

Det finns ingen som jag älskar som jag älskar dig. Nu vill jag hem, imorgon börjar en veckas semester ska bli helt underbart att äntligen få umgås med familjen igen.


Senaste bilden i mobilen, min prins och hans söta vän Theo på skansen!



Tröttare än tröttast?

Vaknade 07.24 utav att det var ljust ute slängde mig upp ur sängen (tog ju ett tag tills jag hitta en klocka, att mobilen låg brevid mig i sängen kan vi väl utesluta..). När jag väl såg klockan blev jag istället tok orolig så satte mig vid datorn och börja kika fram lite nummer.

Vid 8 imorse hade jag lite svar. Puuh skönt tänkte jag men inte fan är det bättre nu ändå. Sitter på jobbet med en klump i magen blir så jävla förbannad hur en person kan göra såhär! Lukas leker i af hos Thomas föräldrar och har det superbra, han är skönt nog bara ett barn som inte förstår allt ännu!