Hej då Huddinge.

Idag är dagen med stort D. Nu flyttar vi äntligen alla saker från Huddinge och kan sen lägga allt de bakom oss. Det ska bli så himla skönt :)) Frågan är bara hur jag ska göra med nycklarna?

Nu ska jag iaf väcka Lukas här hemma så att vi kommer iväg :) Ikväll blir det väl lite mys framför någon brasa så det är bra att han tar lite sovmorgon!

Lite shopping

Så efter lite krig med pollen så har jag även åkt på en sprängande huvudvärk. Men för tillfället så känns det MYCKET bättre. Men det krävdes trist nog halva dagen i sängen.

Tänkte åtminstonde bjuda på lite utav våra inköp när vi var i Eskilstuna :)

Lykta från underbara hem.


Ljushållare från Vävknuten.


Å så de supersnygga jeansen, köptes även i mörk färg.


Bloggen bortglömd!

Blir så när man är ledig och äntligen har tid att umgås med sina nära och kära. Vi spenderade påskhelgen i Eskilstuna. Där blev det en hel del shopping till både mig och Lukas! Bara måste fånga Lukas på med hans nya jeans som jag blev helt förälskad i. Gick t o m tillbaka dagen efter och köpte ett par i mörkare färg åt honom =)

Han fick även denna underbara morgon/badrock från Geggamoja. Den är i frotté på ena sidan och bomull på den andra så kan man vända den, smart va? :)



Passade även på att köpa en windstopper fleece nu när POP rea ut deras vita då den kommer vara perfekt på båten i sommar.



Vi besökte även Underbara hem butiken som ligger 5-10 minuter med bil från Esikstuna centrum där jag hittade MASSA fint. Bl a en soffgrupp.. Lite jobbigt var det nog att vi hitta just den soffan med stort S, som vi vill ha så långt bort men när vi insåg vilket KAP pris de sänkt den till (fr 22.000 till 15.000) så kunde varken jag eller Thomas tveka längre. Plus att den fick bo kvar på lagret i upp till hela 2 månader så vi har några veckor på oss. Är lite rädd att åka tillbaka, borde nästan göra det nu i helgen då man fortfarande är lite halvpank å inte invänta nästa lön? Vill inte veta vad vi kommer därifrån med då. Vi hittade faktiskt ett superfint köksbord.


Angående huset så har vi tackat nej nu. Vi bjöd 3 125 000 och blev överbjudna med ytterligare 25 tusen. Därefter fick det vara nog med tanke på att renoveringen på övervåningen med stor säkerhet kommer att kosta 200 tusen och därefter tillkommer en renovering på badrummet/ tvättstugan i källaren som jag inte ens vill veta priset på. Så nej även om det skulle ha blivit helt underbart att bo där så måste det kännas rätt i priset också. Jag ska faktiskt på mammaledighet om ett par månader!

 

 

 


Vilket underbart väder vi har

Dag ett utav mina fem underbara lediga. Idag har vi gjort lite nytta här hemma :) Vi startade morgonen halv 8 med tvättstuga. Kort därefter så kom en tjej som köpte med sig Lukas Crescent vagn! Superskönt att få bort åtminstonde en vagn =)

Vi har även fixat till lite vårfint på balkongen
Här ser ni också alla mina blommor som råkade bli några för många.

Blev Liljeholmen efter en förmiddag hemma där vi hittade ägg som är lite mer tålbara =) Så fort Lukas vaknar så ska vi alltså måla dessa finingar. Jag fick även ett par solbrillor i påskpresent utav mig själv ;)

För övrigt så överaska Thomas mig med ja knäppt nog -  ett HUS! Alltså vi har inte köpt det än. Han tänkte vara snäll och låta mig se tomten åtminstonde. Detta kläckte han ur sig till sina föräldrar, så om han ens tänkt berätta det än är frågan? Vi får väl se hur dyrt huset blir vi har sagt som mest 3 000 050 med tanke på att vi måste total renovera. Helt sjuka siffror egentligen.

Seg blogg?

Hej alla sötnosar som lyckats hitta hit ännu =) Jag upplever med inte bara denna blogg utan flera andra nyare bloggar hos blogg.se som är väldigt långsamma att ladda upp? Och det spelar ingen roll alls om jag sitter på mac/ pc eller via telefonen. Dock så är min gamla bloggadress fortfarande snabb att ladda igång?

Några fler som upplever detta?

Nåja ni kan väl glädjas åt mig med att jag går på helg om en halvtimma!


Mitt lilla hjärta! ♥

 



Långhelg

Några timmar kvar på jobbet sedan bär det av hemmåt där både familj plus lite större kläder i ett paket väntar! Kände att det behövdes nu när magen satt igång att växa =)

Går på helg redan idag, så jäkla skönt! Har lite klämdagar och andra fina ledighetsdagar framför mig. Så imorgon ska jag och Lukas först göra påskägg hemma. Dock tänkte jag svänga förbi panduro och inskaffa ägg som är något mer stöttåliga då Lukas inte är så fingerkänsligt, 2 år hehe. Så det ska bil dunderkul =) Thomas har beställt gryta också så vi ska väl försöka förbereda den me då det tar X antal timmar.. hö hö

Måste förövrigt lägga upp bilder från vår balkong. Herregud råkade köpa lite för många Penseer en sådär 60 st? Såg inte alls så mycket ut när jag köpte dem det var mest när mamma fråga hur många vi köpt som jag faktiskt insåg att det blev lite väl mycket.

Ne nu ska jag mysa vidare med mina små puffar i magen. Började känna av denna bebis redan v.13 berodde delvis på att man är omföderska men också hur bebisen låg tydligen =) Thomas har dock inte kännt än - tror han. Ja ni vet ju hur män är ;)


Bestämt vagn

Fördelen med barn nummer två antar jag. Man vet PRECIS vad man vill ha för vagn. Åtminstonde jag haha! Jag vill ha en enkel, liten och framförallt svängbart/bara framhjul. Hade lätt blivit en UJ om Lukas inte varit så vagnfacinerad som han är. Så det får helt enkelt bli en phil and teds :) Jag har bestämt mig för explorer varianten efter lite klämmande i butik.

Har även bestämt vilken butik det får bli ;)

Så den delen känns riktig skön :) Annars är det bara andra saker som ska fixas så som flytt och en ny bil? Känns lite onödigt att köpa bil just nu dock då jag inte ens har tagit tag i körandet så det får faktiskt vänta ett par månader. Även om vi är i stort behov utav en stor bil. Och lägenhet har vi lagt på hyllan till efter sommaren. För nu tänker vi minsann bara njuta! Resten får faktiskt lösa sig efterhand :) Vi har trots allt ett boende att trivas i sålänge :) Skulle mer än gärna bo kvar om det var ett rum till.

Ligger på magen i soffan och skriver, inte helt optimalt med en mage som säger ifrån samt ett huvud. Gick hem från jobbet då jag hade en huvudvärk som inte ville ge me sig så ska faktiskt inta soffan på ett lite skönare sätt och slumra en stund innan det blir livat med barn och sambo här hemma!

Helt färdig

Igårkväll så blev det en spontan utflykt för min del. Jag hade helt glömt middagen hemma hos min tjejkompis men kom som tur var på den redan efter att jag lämnat pluttis för att åka och jobba!

Det snackades nog mest barn och vagnar. Inte så konstigt då 3 utav oss är gravida väldigt tätt inpå varandra. En kläcker i mitten utav augusti, den andra i början utav september å så jag och T som väntar en liten till den 14 september :)

Jag har stött på ALLA symptom ska ni veta haha! började med värk i brösten och en otroligt olidig trötthet. Fortsatte med illamående och en massa yrsel pga lågt blodtryck och ett järnvärde som tickade neråt.

Nu har jag en lättare variant utav foglossning. Värst är nog på kvällarna när man ska sova kan knappt vända mig. Sedan har jag även problem med revbenen på höger sida? vad detta beror på har jag inte någon aning om! Hade likadant med lukas och fick lära mig utav en tjejkompis att något speciellt satt där under?

Herregud så allmänbildad jag känner mig haha!

Sitter på jobbet för tillfället och om några timmar är dag 1 utav 3 denna vecka avklarad :) På fredag åker vi en trip till Eskilstuna och har det dundermysigt!

 

 

 


Välkomna till min nya blogg!

Jag heter Emelie och är snart 22år gammal. Bor tillsammans med min sambo Thomas och har sedan februari 2009 en helt underbar son vid namn Lukas. Graviditet, förlossning och Lukas första år hittar ni här. Anledning till den nya bloggen är att jag ville ha en helt ny start nu då vi precis fått ett avslut med allt gammalt som legat på oss.

För ett tag sedan fick vi redo på att Lukas skulle bli storebror och vi snart kommer ha två små barn hemma. Bebis nummer två är nu beräknad till 14 september efter att ha gjort ett till Ultraljud.

Välkomna att följa vår vardag inklusive äventyr som sker =)

Kramar ♥